Ga voor meer informatie naar de website van Physicum

Logo Physicum

PhysicumBent u op zoek naar een goede fysiotherapie? Dan bent u bij Physicum aan het juiste adres! Voor meer informatie kunt u naar hun website.

De technieken waarmee Physicum werkt tijdens fysiotherapie, zijn anders dan waarmee in de reguliere fysiotherapie wordt gewerkt. Tijdens de behandeling combineren ze technieken uit verschillende behandelmethoden, met name de technieken van Mylogenics en Neurokinetic Therapy. Voor meer informatie over de behandelingen kunt u op de website meer informatie vinden.

Meer informatie over de technieken

Met de technieken die Physicum gebruikt zijn zij binnen een uur in staat om de daadwerkelijke oorzaak van de klachten te vinden. Waar de pijn zich uit is namelijk lang niet altijd de oorzaak van de klacht. Daarnaast kunnen ze tijdens de eerste behandeling vaak al voor zorgen dat het lichaam beter functioneert. Deze verbetering uit zich door een significante afname van de pijn, een verbeterde bewegingsvrijheid en/of een duidelijke toename van de kracht. Veel klachten kunnen zij blijvend verhelpen binnen 4 tot 8 behandelingen.

Meer informatie over personal coach

Naast fysiotherapie ben je bij hun ook aan het juiste adres voor personal training. De personal trainer helpt jou het lichaam te krijgen dat je altijd al gewild hebt. Na een uitgebreide intake/screening gaat jouw personal coach gericht met je aan de slag. Door het aanpassen van jouw leefgewoonten, een op maat gemaakt trainingsschema en jouw lichaam te behandelen garanderen zij dat jij binnen 3 maanden aantoonbaar fitter en energieker in het leven staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *