Body & Mind Incorporated

Logo Body & Mind

Ik zocht samen met een vriend van mij een sportschool in onze omgeving hierbij kwamen we bij Body & Mind Incorporated,
Het is een sportschool waarbij jij zelf optimale aandacht krijgt. De sportschool gaf mij vanaf het begin al een warm en welkom gevoel wat ik zelf erg belangrijk vindt. Bij mijn vorige sportschool hadden ze erg hoge tarieven en wat de kwaliteit van de apparatuur erg laag. Waardoor ik opzocht ging naar een andere sportschool.

Voeding

Bij Body & Mind Incorporated kunnen ze je ook optimale hulp geven op het gebied van voeding. Onze trainer Sander de Haan heeft een 15 jarig ervaring als chef kok. Hierdoor kan die je optimaal helpen met het samenstellen van je eigen voedingsschema. Met dit voedingsschema kan jezelf nog steeds lekker en gevarieerd eten. En je wordt steeds fitter op een gezonde en goede manier. Zonder dat je vast zit aan een dieet wat onhaalbaar is

Groepslessen

De groepslessen die deze sportschool te bieden heeft zijn erg effectief en erg gezellig. De personal trainers helpen je echt om alles uit jezelf te halen om je eigen doelen te bereiken. De medewerkers die de sportschoolBody & Mind Incorporated heeft zijn ook erg vriendelijk en bieden je altijd goede hulp wanneer je hierom vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *